Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en müsait bedel politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Olası bir felaketle kontralaşıldığında kuruluşda bulunan insanların dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi için rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Böylece imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Yalnızca kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olasılı yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem dercetmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belirli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana ahzüitainiz kucakin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Kullanılan kapı fitili sinein duman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak elan adi üretim sağlanabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en birebir paha politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı ivedi çıkış bâtınin kullanılacaksa o zaman muktezi koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine oranlı olarak belirlenen bölgelere ve adetlara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, Yangın kapısı istanbul kapı her zaman azade bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Maksat hatta yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken kümelenme noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Yangın Kapısı Nasıl Asılmışr? Her binanın iye olduğu düzlük ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan ekipler tarafından bünyelmaktadır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Belirtilen bu zaman dilimleri bir bapnın yangına ne derece müddet dayanacağını rapor etmektedir. Ama bu mevzuda dikkatli sürdürmek gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 dakika bile dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page