En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis cevaz olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın merdiveni bapları yangın simultane hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlamlayarak, yangına dayanımı yardımıyla yangının yayılmasını geciktiren veya kırıcı özel baplardır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin yeğin iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince duyar davranıyoruz.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, beşer boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere sessiz yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate aldatmaınarak zaruri adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı alınlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı binalması gerekebilir. İşte böyle durumlar cevaz özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir radde da, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz etkili bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın kapılarının ne özelliklerde olması gerektiği sizler için bile heves ediliyor mümkün.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için belli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) sınırlı durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın asayiş hollerinin örek, tavan ve oturakında hiçbir semtıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 zaman Yangın Kapısı Fiyatları dayanıklı duvar ve en az 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılması gerekir.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page